zaterdag 29 maart 2014

Vakbeurs, Pasen en prachtig weer!

Afgelopen week was de vakbeurs voor onder andere garen in Keulen. Vanuit de garenwinkel Homemade Factory in Hilvarenbeek zijn we met vieren naar Keulen gegaan. Dan zie je pas echt dat haken en breien hip zijn. Er was vanalles te zien. Prachtige garen, een ontzettend leuke modeshow en natuurlijk de jongens van Myboshi. We hebben ontzettend veel idee├źn opgedaan.

Al een tijdje was ik bezig met wat ideeen voor Pasen en na vorige week ben ik wat Myboshi mutsjes voor eieren gaan maken. Erg leuk om te doen en mijn zusje was er erg blij mee voor haar verjaardag.Tussendoor een andere eierwarmer.


En een kuikentje van het zachte garen van Bergere.


De kinderen genieten van het prachtige weer. Lekker in de puinhoop van onze tuin die nog steeds niet is voorzien van een muur. We wachten nog steeds op de aannemer, maar de kinderen vinden het prachtig.

Lekker wandelen net buiten het dorp met een vriendin en haar zoon.

Natuurlijk moest de vlieger mee.

Veel plezier morgen met het heerlijke weer!

dinsdag 4 maart 2014

Carnaval en het begin van EvitaAtHome

Vandaag is weer de laatste dag van het carnaval. In ons dorp wordt dat nog goed gevierd. Winkels en het gemeentehuis zijn alleen 's ochtends open of gewoon dicht. De sleutel van ons dorp is overgedragen aan Prins Carnaval en de naam is veranderd in Pezerikkengat.

Afgelopen vrijdag liepen de oudste drie van mijn kinderen mee in de kinderoptocht die georganiseerd wordt door twee van de basisscholen in Hilvarenbeek.Al weken kwam ik in de stemming, doordat ik mutsen in de kleuren paars en geel aan het maken was.


De juf van mijn oudste was jarig en gek op carnaval, dus aan de chocoladekoekjes moesten wel hartjes komen in het paars en geel.


Een bestelling van de mutsen van buurman en buurman. Helaas heb ik die deze carnaval niet zelf rond zien lopen...


 Omdat via HomeMadeFactory, die garenwinkel in Hilvarenbeek, vraag was naar mutsen in de kleuren van Hilvarenbeek, ben ik officieel een bedrijfje begonnen, EvitaAtHome. Erg leuk en nu zijn we druk met de website bezig.
Met carnaval worden ook onverwachts baby's geboren en kreeg ik de leuke bestelling van een speenkoord in de kleuren, je raadt het al, geel en paars.


Voor ons is de carnaval voorbij. Voor de kinderen zijn twee dagen meer dan genoeg. Nu zijn we lekker van de zon aan het genieten, pretzels aan het bakken en straks gaan we papa ophalen met de bus en de trein.


Nog een laatste foto van onze jongste na de carnavalsviering op de peuterspeelzaal.