dinsdag 6 augustus 2013

Vakantie

Wat is er leuker dan thuis komen met leuke post op de mat. Een tijdje geleden heb ik een give away gewonnen bij Mirjam. Uit de envelop kwam een prachtige slinger met een extraatje, een uiltjessleutelhanger. Echt heel erg mooi. Ik ben er ontzettend blij mee! De slinger kan morgen al aan de muur, want dan word ik weer een jaar ouder. De vakantie was heerlijk. De Ardeche is prachtig, veel groen, warm. Gelukkig hadden we een lekker rustige kamping. Veel ruimte, een stroompje vlakbij de tent, zwembad, veel schaduw, schoon sanitair. Genieten!

Vallon Pont d'Arc was erg indrukwekkend. Lekker zwemmen met het warme weer. Teije kreeg al een beetje zwemles van papa.

Veel ijsjes eten.

Visjes vangen. We hadden een erg trotse Hidde, die van de kinderen de eerste (en enige) vis ving.

Het stroompje vlakbij onze tent.


Wandelen. De kinderen worden groter, zonder gemopper hebben ze zelfs tot 7 km gelopen, alleen Teije heb ik regelmatig even gedragen, maar als je net 3 bent en klein voor je leeftijd, zijn je beentjes nog erg kort om iedereen bij te houden.

Het kasteel in l'argentiere. Erg leuk gedaan. Alles werd beeldend uitgelegd. Je mocht overal aanzitten. Er was een echte smit aanwezig, wasvrouwen, er werd gedanst, spelletjes van vroeger, zwaard vechten,  alle gereedschap werd beeldend uitgelegd. Voor de kinderen, vooral de jongste, werd een stuk duidelijker hoe het vroeger er aan toe ging. Een echte aanrader!


Lisa aan het houtsnijden.Natuurlijk waren er haakwerkjes meegenomen, al kwam het er niet heel veel van. Het rokje van Lisa is af, nou ja, het haakwerk dan. De draadjes moeten nog weggewerkt worden. Een inktvisje voor het project van Ria voor baby's op de neonatologie in Zweden is bijna af. En ik ben begonnen met granny squares voor een nieuwe rok. Helaas heb ik daar geen foto's van gemaakt, dus die houden jullie nog te goed.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met het cadeautje van Mirjam en alvast met je verjaardag. Dat is leuk thuiskomen. Geniet er maar fijn van tijdens je verjaardag.

  Je hebt een mooi beeld gegeven van je vakantie. Dat ziet er allemaal aantrekkelijk uit.

  Groetjes en een fijne verjaardag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke vakantie is dat geweest!!!!!!
  De foto's spreken voor zich :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een kei leuke vakantie was dat. Mooie foto's !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag!
  Mooie vakantiefoto's en een leuke give-away gewonnen die vast en zeker ergens hangt te prijken vandaag.
  Groetjes Patricia

  BeantwoordenVerwijderen