vrijdag 12 september 2014

Sloffen en meer

Mijn sloffen zijn af! Het is een voorbeeld voor de workshop sloffen haken die ik geef in de winkel van Home made facotry in Hilvarenbeek. Het was erg leuk om ze te maken. En ik heb warme voeten in de winter.


De kinderen gaan weer naar school. Dit jaar gaan ze alle vier naar de bassisschool. De jongste gaat voor het eerst. Hij is in juli 4 geworden. School vindt hij erg leuk, alleen het afscheid nemen gaat nog moeilijk. Het is nu een kwestie van hem aan de juffrouw geven en dan zelf zo snel mogelijk weggaan. Gelukkig gaat het bij de rest een stuk makkelijker.

De een na jongste heeft zijn eerste kinderfeestje gevierd. Geweldig met toespraak en al. Hij had zich helemaal voorbereid. Gelukkig hadden ze het allemaal naar hun zin. Het was een indianenfeestje met zelf hoofdtooien maken, 'broodjes' vangen, speurtocht en grote zus las een verhaal over Indianen voor, terwijl ik de pannenkoeken aan het bakken was.


De jongste had het ook ontzettend naar zijn zin.


3 opmerkingen:

 1. wat een gave sloffen, zien er inderdaad heel comfortabel uit..............

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sloffen die er lekker warm uitzien! De kinderen zijn weer goed van start gegaan met het nieuwe schooljaar en al een verjaardagsfeestje gehad, leuk!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zoveel huiselijk geluk, hopelijk gaat hij al wat makkelijker naar school ondertussen. Prachtige sloffen!

  BeantwoordenVerwijderen