zondag 12 oktober 2014

Boefjes

Het weer was even wennen afgelopen week. Goed voor de tijd van het jaar, maar omschakelen naar herfstmodus ging moeizaam. Vrijdagochtend vroegen de jongste twee opeens naar hun mutsen. En dan opeens zien ze er echt uit als twee boefjes.Op de fiets naar het ziekenhuis. Wij wonen in een dorp vlakbij de stad. Heerlijk is dat. Ons huis staat op 2 minuten afstand lopen van centrale plein waar de restaurants en terrasjes zijn en binnen 3 minuten zijn we uit het dorp tussen de velden. Nog een paar minuten verder en dan staan we in het bos. Het ziekenhuis waar we moesten zijn is 20 minuten fietsen. Geen echte verre afstanden dus. Heerlijk gewoon. De fietstocht heen en terug duurde wat langer, want de paarden moesten bewonderd worden, blaasbloemen moesten geplukt worden en ga zo maar door. De afspraak stond zo gepland dat we daar gelukkig alle tijd voor hadden, zonder dat we in tijdnood kwamen voor de lunch van de twee schoolgangers. Op vrijdag is de jongste altijd vrij en de een na jongste om de week.

Elke donderdag mag de knuffel van de klas ergens logeren. Vorige week was mijn jongste aan de beurt om Bloe mee naar huis te nemen. Hij liep al glunderend naar me toe. Natuurlijk mocht Bloe ook mee naar Homemade factory, de garenwinkel van Hilvarenbeek.Tot slot wil ik nog iets laten zien. Een paar weken geleden heb ik voor mijn schoonzusje een kraamcadeautje mogen haken voor een kraamvisite waar ze naar toe ging. Leuke opdrachten zijn dat. Gelukkig mag ik het nu laten zien.
3 opmerkingen:

  1. Het wordt langzaam weer mutsentijd. Stoere jongens zo met hun mutsen. Het kraamcadeautje is helemaal leuk.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kraamcadeautje! Maar die knullen met mooie mutsen mogen er ook wezen, wat een pretletters! :-D Echt een vrolijke binnenkomer zo!

    BeantwoordenVerwijderen