maandag 14 september 2015

Feest

Vorige week was het eindelijk zover. H. was al in de vakantie jarig geweest, maar we vinden het voor hem altijd fijn om zijn kinderfeestje in het nieuwe schooljaar te vieren. Mooie binnenkomer in een nieuwe klas. Zeker omdat hij alle kinderen wel aardig vindt, maar het moeilijk vindt om contact te maken.
Bij geen enkel feestje in ons huis ontbreekt het cake versieren. Een zelfgebakken cake, wat bussen slagroom op tafel, glazuur (voor degene met koemelkallergie), snoepjes in verschillende vormen en maten en versieren maar.


Ze vonden het heerlijk. Lang niet alle cake en versieringen gingen op, maar ze hadden een pret!


Daarna gingen ze wat spelletjes doen; ringen gooien (want een piraat moet kunnen mikken), zwaard en masker versieren (want een stoere piraat heeft een masker en zwaard nodig). Het mooie van het zwaard versieren was, dat alle jongens voor de glitters gingen. waterballonnen gooien (om te oefenen met kanonskogels)...Schat zoeken (kan niet ontbreken)Het was een geweldig feest. Het mooiste voor mij, was de kus en knuffel die ik na afloop kreeg met de woorden: "Dankuwel voor het feestje, lieve mama." (hij leest te veel Suskes en Wiskes, zijn taalgebruik is erop vooruitgegaan...)

2 opmerkingen: