vrijdag 26 april 2013

Angry birds en armbreien.

Deze week was een drukke week, maar wel leuk. Onze een na jongste is gaan oefenen op zijn nieuwe school en heeft genoten. Dat was een hele zorg minder. Hij is toch een kleinere groep gewend met veel persoonlijk begeleiders en een basisschoolklas met veel kinderen en met een juf is dan toch heel wat anders.
Vandaag was zijn afscheid, zijn zwaaifeest. Gisteren heb ik nog de laatste hand gelegd aan de 'angry birds' die hij zou geven. Het scheelde heel wat werk dat hij geen staartje wilde en geen plukje veren op de kop :-).Eigenlijk ben ik niet zo'n voorstander van chips als traktatie, maar hij vroeg het zo duidelijk en lief dat ik het niet kon weigeren. Erg he. Met een foto van Hidde heb ik de 'angry bird' aan het zakje chips geknoopt.


Tussendoor zijn we nog op een ijsje getrakteerd door mijn zus. Normaal lukt het nooit om alle zes de kinderen (twee van mijn zus en vier van mij) op de foto te krijgen, maar met een ijsje in de handen is het geen probleem.
De fudge en de chocoladebrokken zijn in folie gedaan om uit te delen.


Maar omdat ik de persoonlijk begeleiders toch iets extra's wilde geven, was ik aan het zoeken naar iets wat vrij snel gemaakt kon worden en toch leuk was. Bij a la Sascha vond ik de inspiratie; arm breien. Het was ontzettend leuk om te doen en in een uur waren de drie cols klaar.


Mijn beste vriendin wilde wel even model spelen.


En hier is Hidde nog even op zijn geliefde plekje momenteel.


8 opmerkingen:

 1. Je hebt vast alle kindertjes en de begeleiders veel plezier bezorgd met de angry birds en collen. Ze zien er prachtig uit.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het was erg gezellig.

   Fijn weekeinde!

   Liefs, Evita

   Verwijderen
 2. wat een pracht afscheid heeft hij gegeven zeg....en de gebreide armsjaals zijn ook mega.....3 in een uur whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geweldi
  een waar feest ♥

  slim dat ijsje en zo alle 6 de kids op de pica whihi

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed he, drie in een uur tijd. Het is erg leuk om te doen, alleen niet handig wanneer de telefoon gaat. Het was een geweldig feest. Hij heeft genoten, maar vond het ook een beetje jammer. De kinderen hebben elkaar omhelsd bij het weggaan. Dat was erg lief om te zien.

   Fijn weekeinde!

   Liefs, Evita

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend leuk ben je bezig geweest, die colsjaals geweldig, ik had het al eens op een you tube filmpje gezien, en de angry birds, dat zal wel een klapper geweest zijn, leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ik begin bijna te blozen. Het is echt heel leuk om te doen. De kinderen lagen dubbel van het lachen.

   Verwijderen
 4. Wat leuk allemaal. Die colsjaals zijn geweldig!!
  groeten Cream@

  BeantwoordenVerwijderen