woensdag 15 mei 2013

Spannend!

Afgelopen drie weken hebben voornamelijk in teken gestaan van de vakantie van de kinderen, de tuin en de eerste schoolweek van onze een na jongste zoon. Mijn man had per ongeluk de verkeerde week vrij genomen, maar had nog zoveel vrije dagen over van afgelopen jaren dat hij gelukkig wat extra dagen op kon nemen. We zijn nu erg veel in de tuin aan het werken. Af en toe lijkt het vooral op zand verplaatsen, maar er is nu eindelijk wat vooruitgang te zien!


De kinderen hebben heerlijk in de tuin gespeeld. En om ook iets met ze te gaan doen zijn we naar de efteling geweest. Ze hebben alle vier genoten. Het was heerlijk om te zien!Met hemelvaart gaan we meestal met een groep vrienden kamperen. Dit keer was het groepje klein, maar dat maakte het niet minder leuk. Niet te ver weg, gewoon naar het zuiden van de Eifel. Onze tent is de tipi in het midden.Kikkervisjes kijken tijdens het wandelen.


Spelonken beklimmen.


En mama verrassen met oa ballonnen voor moederdag. Mijn man had niet bedacht dat de kinderen natuurlijk alle ballonnen mee naar huis wilden nemen :-).


Afgelopen maandag ging onze een na jongste na een tijd op een soort voorschoolse taalbootcamp (zoals mijn man het noemt) te hebben gezeten, naar een normale basisschool. Erg spannend, maar het ging hartstikke goed. Hij vindt het spannend, maar wel leuk. Heerlijk om hem lekker met de oudste twee naar school te kunnen brengen en weer te halen. Hij geniet er van. Heerlijk om hem zo te zien.

Natuurlijk was er af en toe tijd voor breien en haken. Het armbreien vind ik zo leuk dat ik nog een col gemaakt heb voor mijn schoonzusje.De col voor mijn zus is bijna af. Ik had een schulprandje gemaakt, maar dat vond ze niet zo mooi. Ze heeft het liever recht.


Vandaag lag er iets leuks op de mat!  Tineke heeft naast de kaartjes met garen, die ik gewonnen had bij haar, een leuke hoes voor een potje of vaasje gedaan. Dankjewel! Ik ben er heel erg blij mee!Nu even lekker bijkomen na een drukke dag!
2 opmerkingen:

  1. wat een gezellig drukke dagen heb je gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie wol heb je gebruikt voor die colsjaal! Oh een tipitent! leuk! Fijne dagen zo te zien en super dat zoonlief graag mee naar school gaat :-)

    BeantwoordenVerwijderen