zondag 26 mei 2013

Weekeinde


Wat een weer zeg. Iedereen heeft het erover en we moeten het er maar mee doen, maar het blijft koud. Hopelijk verdrinkt ons graszaad niet en heeft het de hagel overleefd.


De kinderen hebben ook wel buiten gespeeld, maar lekker binnen blijven was toch favoriet. Lisa heeft voor haar broertjes een tekening gemaakt van Spongebob.


Onze kleinste dondersteen heeft genoten van de aardbeien van de markt.


Op de een of andere manier waren ze in Paassferen, dus er zijn weer eitjes versiert.


En mijn schoonzusje kwam op bezoek. Ik had haar lekker dik garen cadeau gedaan zodat we samen konden gaan armbreien. Het was erg leuk om samen te doen.Het grappige was dat we hetzelfde in gedachten hadden. Haar zus maakt oa erg mooi kleding (sjibbolet) en had een expositie waarbij ze een zijden doek op natuurlijke manier had geverfd en iedereen die wilde mocht een stuk zijde uitkiezen waar ze een sjaaltje van maakte. Mijn schoonzusje had een stuk gezien met een kleur waarbij ze aan mij moest denken, dus had er een voor mij besteld en die kreeg ik gisteravond. De kleur komt niet helemaal uit op de foto, maar is erg mooi!


Voor een vriendin van mijn zus ben ik aan het armbreien, alleen zij kan niet tegen wol. Alle dikke garen die ik heb gevonden daar zit wol in, alleen in textielgaren niet, maar dat vind ik zelf niet zo mooi als kol. Uiteindelijk heb ik toch iets gevonden. Hopelijk vindt zij het ook mooi.

2 opmerkingen:

 1. Ja, dat weer... gelukkig krijgen we vandaag toch een dagje zon (als we moeten werken!).
  Armbreien... nog nooit gedaan, nog nooit van gehoord :) maar het ziet er wel lekker warm en mooi uit!
  Leuke tekening heeft je dochter gemaakt!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Rita!

   Heerlijk he die zon. Ik ben een thuisblijfmoeder, wel op zoek naar werk, maar nu geniet ik er toch nog even van. Vandaag pas ik op mijn neefjes, dus lekker naar buiten om iedereen op te halen van school. En dan is dat fietstochtje erg leuk!
   Armbreien is erg leuk en makkelijk om te doen. Het was een tip van Sascha.
   Fijne dag verder!

   Liefs, Evita

   Verwijderen