vrijdag 7 juni 2013

Druk

Afgelopen week is druk geweest. Druk met doktersbezoekjes voor de kinderen, logopedie, tentendag, schoolreisjes en nog veel meer. En mijn was voor zijn werk naar New York. Gelukkig waren er ook veel mooie momenten en komt Christian morgen weer lekker thuis.

Ik heb wat kols afgemaakt, maar die foto's stonden al in eerdere blogs. Mijn eerste speenkoord heb ik gehaakt. Druk bezig met de haak samen en nog wat andere projecten.De keuken heeft sinds de verbouwing een nieuwe lik verf nodig. Helaas bleek dat de laag die er drie jaar geleden op is gedaan over een kalklaag, dus alles moet eraf. Op de een of andere manier wil ik altijd een project af hebben als mijn man weg is. Dit kreeg ik helaas niet af, maar goed het begin is gemaakt.Hidde had zijn eerste tentendag, terwijl de oudste twee een schoolreisje naar het bos hadden. Ze hebben genoten.


Ons gras begint al goed op te komen, helaas kunnen ze er nog niet op rennen, maar er is een pleintje in de buurt waar ze lekker konden rennen of konden relaxen op een kleed.

IJsjestijd! Lekker op het trapje van de kiosk.En dan lekker naar het opbouwen van de kermis kijken.En als je niet kunt slapen van de jeuk, lekker naast mama op de bank slapen. 


Het was een heerlijke week!

2 opmerkingen:

 1. Wat is een speenkoord? Nog nooit van gehoord!
  Verder kan ik begrijpen dat je het druk had als ik dit allemaal lees, maar jullie hebben toch nog kunnen genieten van het lekkere weer!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was echt genieten deze week met het weer. Heerlijk gewoon, hopelijk blijft het zo een tijdje.
   Een speenkoord is een koordje waar je aan de ene kant de speen kunt doen en aan de andere kant zit een knipje waarmee je het koord aan de kleding van de baby kan vast maken. Zo raakt de speen niet kwijt. Ik moest het ook even opzoeken, toen mijn nicht dat vroeg.
   Fijn weekeinde!

   Liefs, Evita

   Verwijderen