woensdag 25 december 2013

Gelukkig kerstfeest en nog veel meer.

Allereerst wil ik iedereen een heel gelukkig Kerstfeest wensen!

Kerstmis is meestal een drukke tijd, maar het is hier wel heel erg hectisch geweest met zowel leuke als mindere leuke dingen.
Vorig weekeinde was er een kerstmarkt in Hilvarenbeek in de Flierefluiter. Dat is een oude boerderij waar je wat kunt drinken als je erlangs fietst, maar waar je ook ruimtes kunt huren voor feesten. Het is een mooie locatie en het leek me leuk om een keer mee te doen. Het was ontzettend leuk, vooral omdat er eigenlijk een vraag naar een workshop armbreien uit naar voren kwam. Begin volgend jaar ga ik daarmee beginnen. Ontzettend spannend, maar wel erg leuk! De eerste aanmeldingen zijn binnen.

Een impressie van mijn kraam


Ook is afgelopen tijd het huis wat aan ons huis vast zit gesloopt. De communicatie is niet altijd even goed geweest. Veel herrie, toch wel wat overlast en kinderen in paniek heeft het als resultaat gehad. Afgelopen week hebben we een gesprek met de wethouder gehad en hopelijk gaat het vanaf nu een stuk beter met de communicatie en gaat de aannemer ook meewerken zodat we binnenkort een fatsoenlijke buitengevel hebben en een muur rondom onze tuin.Na alle hectiek hadden we onszelf verwend met een weekeindje aan zee.  Heerlijk even lekker uitwaaien.

Onze stoere jongste


Samen met mijn man.

Ze vonden het zo geweldig de zee.

Hidde samen met de eerste letter van zijn naam, die hij zelf gemaakt had.

 Vanochtend was het heerlijk rustig wakker worden en samen ontbijten. Een fijn begin van eerste Kerstdag.


Iedereen nog hele fijne dagen!

4 opmerkingen:

  1. Je kraam ziet er prachtig uit, je hebt veel gemaakt zeg! Ook voor jou de beste fijne feestdagen en hopelijk een beter 2014 met het huis, maar voor je gezin liefde, geluk en voor jou nog wat creativiteit!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie spulletjes in je kraam! Armbreien? Ben benieuwd wat dat is? Ik wens jou en je gezinnetje nog hele fijne feestdagen en een rustig (lees: huisperikelen) en creatief 2014!

    BeantwoordenVerwijderen