dinsdag 4 maart 2014

Carnaval en het begin van EvitaAtHome

Vandaag is weer de laatste dag van het carnaval. In ons dorp wordt dat nog goed gevierd. Winkels en het gemeentehuis zijn alleen 's ochtends open of gewoon dicht. De sleutel van ons dorp is overgedragen aan Prins Carnaval en de naam is veranderd in Pezerikkengat.

Afgelopen vrijdag liepen de oudste drie van mijn kinderen mee in de kinderoptocht die georganiseerd wordt door twee van de basisscholen in Hilvarenbeek.Al weken kwam ik in de stemming, doordat ik mutsen in de kleuren paars en geel aan het maken was.


De juf van mijn oudste was jarig en gek op carnaval, dus aan de chocoladekoekjes moesten wel hartjes komen in het paars en geel.


Een bestelling van de mutsen van buurman en buurman. Helaas heb ik die deze carnaval niet zelf rond zien lopen...


 Omdat via HomeMadeFactory, die garenwinkel in Hilvarenbeek, vraag was naar mutsen in de kleuren van Hilvarenbeek, ben ik officieel een bedrijfje begonnen, EvitaAtHome. Erg leuk en nu zijn we druk met de website bezig.
Met carnaval worden ook onverwachts baby's geboren en kreeg ik de leuke bestelling van een speenkoord in de kleuren, je raadt het al, geel en paars.


Voor ons is de carnaval voorbij. Voor de kinderen zijn twee dagen meer dan genoeg. Nu zijn we lekker van de zon aan het genieten, pretzels aan het bakken en straks gaan we papa ophalen met de bus en de trein.


Nog een laatste foto van onze jongste na de carnavalsviering op de peuterspeelzaal.6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de opstart van je bedrijfje en heel veel succes ermee! Carnaval wordt hier niet zo gevierd als bij jullie, ik laat het aan me voorbijgaan, dit is iets voor mensen met jonge kinderen vind ik. Maar jullie hadden fun, heb ik vroeger ook veel gehad met carnaval. Geniet ervan!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja bij jullie zit de carnavalsmicrobe helemaal in jullie bloed. Hier iets minder. Jullie hebben genoten !!!
  Veel succes met je nieuw bedrijfje.
  Grtjs
  Daniƫlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie het nu pas, maar je mutsen zijn "cool" . Heel veel succes! Ben benieuwd naar wat je nog meer gaat maken... Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Evita! Ik ben al een tijdje op zoek naar Buurman en Buurman mutsen om cadeau
  te doen. Nergens ben ik ze zo mooi tegen gekomen als bij jou. Is er mogelijkheid dat je voor mij nog zo een setje kan maken? En wat zouden de kosten zijn? Ik hoor het graag! Groetjes Marieke gelukkigwel@zijnwij.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor je compliment. Ik heb je een mail gestuurd.

  Liefs, evita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey,

  Mooie mutsen van Buurman & Buurman.
  Verkoop je ze ook?
  Ik ben er namelijk dringend naar op zoek.

  Groetjes,
  Pieter

  BeantwoordenVerwijderen