woensdag 6 juni 2018

Arnemuiden en Goes

Afgelopen weken zag ik op blog van blij dat ik brei voorbij komen dat er voor de derde keer een haak- en breifestival werd georganiseerd in Arnemuiden. Het bleef in mijn hoofd rondspoken. Erg druk allemaal, maar mijn man zei, waarom ga je niet gewoon. Gelukkig vond een vriendin wel leuk om mee te gaan, dus afgelopen zaterdagochtend stapten we in de trein. Het was erg druk en soms leek het door vele groepen vrouwen wel een schoolreisje (kwam door de koren in Middelburg), maar het was wel erg gezellig. Lekker haken en kletsen. Zo kon ik goed verder met de bestelde babymutsjes in pezerikenkleuren.


Arnemuiden is een zeer charmant plaatsje, op 5 km van mijn geboortestad. Erg leuk om de winkel te zien, alle garens te voelen en alle projecten van iedereen te bekijken.

Prachtig garen vond ik, wat precies bij mijn nieuwe jurk past.En een geweldige streng zijde in ook weer een prachtige kleur.


En daar kreeg ik een geweldige tas bij.


Al 2 jaar staat op mijn lijstje om een keer te spinnen. En hier kon het. Sindy Lous hielp me. Het was erg uitproberen, maar zo leuk om te doen. Een zeer artistieke draad is het geworden, maar ach het is de eerste keer. Als je het kunt is het zeer ontspannend heb ik het gevoel..


(Ik heb de kleur niet zelf uitgekozen...)

Na een paar uur zijn we richting huis gegaan, na een tussenstop in Goes. Nog nooit geweest, maar een erg leuke stad. Rondgekeken.Lekker wat gedronken. En 's avonds een pasta op een terrasje gegeten voordat we toch echt de trein weer naar huis namen. Kortom een heerlijk dagje weg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten