vrijdag 28 juni 2013

Kippen en meer


Vakantie. Eindelijk. Ze waren er zo aan toe. De drukte van de laatste week is voorbij. Zelf zit ik nog een beetje in de lappenmand, maar dat komt wel weer goed. Nu gewoon even samen genieten van het niets (niet zo veel) moeten en vanalles kunnen doen.

Vorige week was het Hilvermert. Allemaal kraampjes van de plaatselijke winkels plus nog wat meer. Erg gezellig en dit jaar stond er ook een kraam van de garenwinkel homemadefactory. Dat is een ontzettend leuk winkeltje in Hilvarenbeek. Ze heeft voor de kraam allemaal kippen gehaakt en een paar anderen en ik mochten er ook wat haken. 

Ergens moet ik nog een foto hebben van de kraam, maar die staat op de telefoon van mijn man, dus die volgt nog. Het zag er ontzettend leuk uit.

Verder heb ik niet stil gezeten. Ik heb een aantal babyhoedjes gehaakt.


Speenkoorden.

Er moeten nog wat draadjes weggewerkt worden, zoals je ziet.

Van een vriendin kreeg ik een prachtig oud kinderfietsje. De jongste twee zijn er weg van (ik zelf ook trouwens).


De oudste twee hebben de wandelvierdaagse gelopen (5 en 8 kilometer). De oudste had het geluk dat hij acht kilometer mocht lopen, want hij mocht een avondje door het safaripark de Beekse Bergen lopen. Zoals je ziet is zijn de jongste twee ook niet vergeten door mijn zus, dus die stonden langs de kant al te smullen.


En er moesten zeven cadeautjes voor de juffen en meester komen. Van textielgaren heb ik een mandje gehaakt.

Een briefje erbij en een zakje fudge en het was klaar.

Dit prachtige boeketje kreeg ik van een vriendin.

Net zag ik dat ik give away van Mirjam heb gewonnen. Echt ontzettend leuk. De slinger zal komende maanden echt van pas komen omdat in juli/augustus drie van mijn vier kinderen jarig zijn en ikzelf! Haar blog (http://tiuriscreations.blogspot.nl) is ontzettend leuk om te lezen! Zeker even gaan kijken!

En nu een lekker pasta maken om de vakantie in te luiden. Fijn weekeinde allemaal!

8 opmerkingen:

  1. Nog nooit gehoord van deze winkel. ik zal er na de vakantie eens een keer een kijkje gaan nemen. Ik woon niet zo heel ver uit de buurt van Hilvarenbeek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk dat je in de buurt woont. De winkel is er nog niet heel lang, nu ongeveer een half jaar. De eigenaresse had eerst een hoekje bij de Hertogin (als je dat wat zegt). Het is echt een leuk winkeltje. Ze is wel op vakantie de laatste twee weken van juli en begin augustus. Op 13 augustus gaat ze weer open. En mocht je interesse hebben op de tweede woensdag van de maand is altijd een haak/brei avond vanaf half acht, behalve in juli.
      Fijn weekeinde!

      Liefs, Evita

      Verwijderen
    2. Jaaaah dat van de hertogin klopt,dan moet het Diny wel zijn,ha,ha...toevallig

      Verwijderen
    3. Dat klopt. Het is Diny! Heel toevallig.

      Verwijderen
  2. Ohh heerlijk vakantie! En wat heb je leuke dingen gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb jij veel gedaan. De kippen zien er grappig uit met die felle kleurtjes. Ook het babyhoedje en de speenkoorden heb je mooi gemaakt.
    De juffen zullen vast blij zijn met hun mooie en lekkere cadeautje. Een mooie afsluiting van het jaar.
    Geniet lekker van de vakantie en knap snel weer op.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat wordt feesten bij jullie thuis :-) Toffe spulletjes heb je allemaal gemaakt! Die kippen zijn echt hilarisch, super. Hopelijk ben je snel weer beter, ik duim alvast! En wat flink gelopen zeg van jou kids!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Proficiat met het winnen van de slinger die duidelijk goed van pas gaat komen :) Hopelijk ben je snel weer uit de lappenmand. De kippen zijn echt geweldig! Superleuk en kleurig! Ook je speenkettingen vind ik erg tof en de hoedjes zijn schattig!
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen